av Bjarne_B | januar 26, 2010  

Mullahen Krekar – en mediabombe og/eller fare for rikets sikkerhet?

Jeg bare lurer . . . . . . . . .

Et velregissert attentat? utført av profesjonelle? eller et hjelpeløst amatørmessig utført forsøk på noe?

1. Mullah Krekar’s eminente advokat uttaler seg om at de -  mener han da kretsen rundt(?) Mullah Krekar og ham? -  har flere ganger informert Politiet (PST?) om agenter på vei for å ta livet av Mullah Krekar! ! !    Og da lurer jeg ……..  Hvordan vet de det?  Hvem har de disse informasjonene i fra? Hvilke kontakter har virkelig Mullah Krekar som kunnet informere om dette?  Hvordan vet de at agenter er på vei til Norge?  Og  hvordan vet de at agentenes mål er å ta Mullah Krekar’s liv ???   Mange spørsmål   -   hvem har svarene?  Det står neppe å lese i noen aviser.  Eller ringer agentene til Mullah Krekar og forteller at nå kommer vi til Norge for å ta livet av deg. Jeg tror ikke det heller, jeg da. Tar jeg feil? 

2. Ble svigersønn hans skadet (skuddskade) når han skulle lukke opp vinduet for å se hvem som skjøt?  Eller ble det skutt når han viste seg i nærheten av vinduet?  Var det da Mullah Krekar som var målet?  Eller var det for å skremme?  Eller var det for at media ikke må glemme Mullah Krekar?  Eller var det for å vise at Mullah Krekar må forbli i Norge?

 3. Advokat Brynjar Meling var rask med å fortelle “oss” at Mullah’en må få bli i Norge.

4. Tidligere polititopp Abrahamsen har iflg VG uttalt at det var amatørmessig gjennomført.  Var det da profesjonelle agenter? Ble det gjnnomført av prikkskyttere?  Neppe!  Hvis skuddene ble avfyrt fra andre siden av gata er det ikke vanskelig å beregne hvor skuddene kom fra!  Fra taket?  Fra en leilighet? eller fra et vindu i en trappeoppgang?

Får vi noen gang vite hvem som avfyrte skuddene eller hvor de ble avfyrt i fra?  Hvorfor ble en bil satt i brann?  Er chassisnummeret lesbart i en utbrent bil?

Jajaja Brynjar Meling hvorfor stiller ikke journalister slike spørsmål lenger?  Jo, for de er ikke lenger ute saken, men kun ute etter opplagstall. Det er ikke sakene som selger, men oppslagene  -  krisemaksimering og sensasjoner.

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00